Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ali fc Kuantan United FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
bin Mohamad trapt de bal weg van het doel. Hashim kopt de bal weg. bin Ma’rup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup draait met de bal, schiet en ... bin Mohamad probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

14e minuut.
Yusoff Ishak rent richting de bal. Yusoff Ishak passt de bal met de wreef. Mohd Nor rent richting de bal. Mohd Nor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ali fc - Kuantan United FC 1:0

15e minuut.
bin Abu Sammah passt de bal zonder na te denken. bin Mohamad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ma’rup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
bin Abu Sammah passt de bal in één keer door. bin Katmon rent richting de bal. bin Zain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Katmon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Abu Sammah neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ali fc - Kuantan United FC 2:0

34e minuut.
Ali is nu in balbezit. Abu Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Salim geeft de bal voor. bin Ma’rup is nu in balbezit. bin Ma’rup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali fc 47%, Kuantan United FC 53%.
ali fc - Kuantan United FC 2:0

51e minuut.
bin Mohamed Shukri is nu in balbezit. bin Mohamed Shukri passt de bal zonder na te denken. Yusoff Ishak geeft een lange en hoge pass. bin Ma’rup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup draait met de bal, schiet en ... bin Anusai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. bin Mustafa met de inworp. bin Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zain onderschept slim de pass. bin Zain geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ali fc - Kuantan United FC 2:1

88e minuut.
bin Man rent richting de bal. bin Man met een sublieme pass. bin Mustafa geeft een lange en hoge pass. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ali fc - Kuantan United FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali fc 56%, Kuantan United FC 44%.
ali fc - Kuantan United FC 3:1