Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelatan fc united PEHANG
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
bin Baharom rent richting de bal. bin Baharom probeert naar een medespeler te passen. bin Mani is nu in balbezit. Abdul Basir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
bin Ali Abu is nu in balbezit. bin Ali Abu probeert naar een medespeler te passen. bin Misbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaari verovert de bal door een tackle van achteren. Shaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
bin Abdul Ghani speelt de bal door. Shaari rent richting de bal. Shaari speelt de bal door. Khamis rent richting de bal. Khamis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Shaari rent richting de bal. bin Taliban onderschept slim de pass. Khamis is nu in balbezit. Khamis schiet op doel. Shaari probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
bin Abu Samah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hussaini rent richting de bal. Shaari rent richting de bal. bin Hussaini onderschept slim de pass. bin Hussaini geeft een lange en hoge pass. Manan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kelatan fc united - PEHANG 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelatan fc united 51%, PEHANG 49%.
kelatan fc united - PEHANG 0:1

46e minuut.
Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir geeft een hoge lob. Faisal probeert de bal aan de voet te houden. bin Baharom onderschept slim de pass. bin Baharom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Shaari probeert naar een medespeler te passen. bin Hussaini is nu in balbezit. bin Hussaini speelt de bal door. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
bin Taliban bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Taliban geeft de bal voor. Abdul Basir is nu in balbezit. bin Baharom rent richting de bal. bin Baharom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Manan met een harde bal richting middenveld. Azwira kopt de bal weg. Daar is Khamis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kelatan fc united - PEHANG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelatan fc united 58%, PEHANG 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kelatan fc united - PEHANG 1:1