Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KJNBFHY معتز ابو يامن
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
bin Abd Rashid met de inworp. Suresh is nu in balbezit. bin Saadin begaat een overtreding. Suresh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suresh wilt de vrije trap nemen. bin Che Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
bin Paiman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Paiman passt de bal met de wreef. bin Abu Bakari is nu in balbezit. Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Makmor met een sublieme pass. Yahaya is nu in balbezit. bin Abu Bakari onderschept slim de pass. Ariffin is nu in balbezit. Ariffin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
bin Abd Rashid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suresh is nu in balbezit. Makmor maakt een afschuwelijke overtreding. Suresh raakt geblesseerd tijdens het duel. Suresh met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - معتز ابو يامن 0:1

18e minuut.
Daar is Saari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saari probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Zein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Yatim verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Yatim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - معتز ابو يامن 0:2

22e minuut.
bin Mat Ariff rent richting de bal. Makmor verovert de bal door een tackle van achteren. Makmor met een sublieme pass. bin Abu Bakari is nu in balbezit. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Makmor passt de bal met de wreef. Yahaya is nu in balbezit. Yahaya met een sublieme pass. Mohd Yatim rent richting de bal. Mohd Yatim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kalaichelvan speelt de bal door. Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya speelt de bal door. Mohd Yatim is nu in balbezit. Mohd Yatim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
bin Mat Ariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari onderschept slim de pass. Ariffin is nu in balbezit. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KJNBFHY 61%, معتز ابو يامن 39%.
KJNBFHY - معتز ابو يامن 0:2

55e minuut.
Yusuf is nu in balbezit. Yusuf geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ariffin de bal onder controle te krijgen. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari schiet op doel. De bal raakt de paal. Ariffin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Saari geeft een hoge lob. bin Mat Ariff is nu in balbezit. Mohd Yatim rent richting de bal. Suresh heeft problemen om de bal te vangen. Suresh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail onderschept slim de pass. bin Mat Ail passt de bal in één keer door. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
bin Saadin rent richting de bal. Mohd Yatim onderschept slim de pass. bin Ali Hassan rent richting de bal. Mohd Yatim onderschept slim de pass. Mohd Yatim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Makmor is nu in balbezit. bin Mat Ariff is nu in balbezit. Makmor maakt een afschuwelijke overtreding. bin Mat Ariff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. bin Mat Ariff kan niet meer verder spelen. bin Burhan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
bin Mat Ail probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ariffin de bal. bin Burhan geeft een lange en hoge pass. Mohd Yatim rent richting de bal. Mohd Yatim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KJNBFHY 47%, معتز ابو يامن 53%.
KJNBFHY - معتز ابو يامن 0:2