Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuantan United FC AMSAS
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Mantali is nu in balbezit. bin Adnan rent richting de bal. Abu Salim is nu in balbezit. bin Adnan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hashim is nu in balbezit. Hashim passt de bal in één keer door. Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup onderschept slim de pass. bin Ma’rup haalt uit met een fantastische trap. Mohd Radzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Klungelig pakt bin Zain de bal. Zakariar rent richting de bal. Zakariar probeert naar een medespeler te passen. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hashim rent richting de bal. Inworp. bin Salman met de inworp. bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hashim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mahadzir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuantan United FC 52%, AMSAS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuantan United FC - AMSAS 0:0

47e minuut.
bin Mohamed Shukri met een sublieme pass. bin Zain rent richting de bal. bin Zain passt de bal in één keer door. bin Ma’rup is nu in balbezit. bin Ma’rup haalt uit met een fantastische trap. Mohd Radzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
bin Ma’rup is nu in balbezit. Mantali rent richting de bal. bin Ma’rup verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ma’rup draait met de bal, schiet en ... Ahmed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Mohamed Shukri rent richting de bal. bin Mohamed Shukri haalt uit met een fantastische trap. Mohd Radzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Zakariar probeert naar een medespeler te passen. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed Shukri maakt een afschuwelijke overtreding. bin Mohamed Shukri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. bin Abu Bakari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Abu Bakari kan niet meer verder spelen. Azri Bujang komt het veld opgelopen.

76e minuut.
bin Man geeft een lange en hoge pass. Mahadzir heeft problemen om de bal te vangen. Mahadzir speelt de bal door. bin Ma’rup rent richting de bal. bin Ma’rup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuantan United FC 36%, AMSAS 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuantan United FC - AMSAS 0:0