Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
southen warrior ali fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
bin Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustafa passt de bal met de wreef. Daar is bin Jamlus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Tumin is nu in balbezit. bin Tumin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mat Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamlus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tumin maakt een afschuwelijke overtreding. bin Tumin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gunasekaran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kassim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Abu Sammah rent richting de bal. bin Abu Sammah geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mat Isa is nu in balbezit. bin Tumin rent richting de bal. Mat Isa is nu in balbezit. bin Tumin rent richting de bal. bin Tumin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mat Isa passt de bal zonder na te denken. bin Mohamad kan de bal niet met de borst controleren. Mat Isa is nu in balbezit. Mat Isa schiet op doel. bin Mohamad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
southen warrior - ali fc 1:0

28e minuut.
bin Mustafa met de inworp. bin Jamlus rent richting de bal. Musa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: southen warrior 36%, ali fc 64%.
southen warrior - ali fc 1:0

59e minuut.
bin Jamlus rent richting de bal. Kassim verovert de bal door een tackle van achteren. Kassim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ali de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap. bin Zailani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
bin Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamlus onderschept slim de pass. Met opzet legt Mohd Radzi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mohd Radzi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Mohd Noor onderschept slim de pass. Mohd Noor geeft de bal voor. Kassim kopt de bal weg. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
bin Katmon is nu in balbezit. Mat Isa is nu in balbezit. Mat Isa speelt de bal door. bin Tumin rent richting de bal. bin Tumin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
southen warrior - ali fc 2:0

86e minuut.
bin Mohamad is nu in balbezit. bin Mohamad probeert naar een medespeler te passen. bin Kamarudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Noor onderschept slim de pass. Mohd Noor geeft een hoge lob. bin Anusai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: southen warrior 35%, ali fc 65%.
southen warrior - ali fc 2:0