Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ali fc southen warrior
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi passt de bal in één keer door. Daar is bin Tumin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Tumin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mahmud de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
bin Mohamad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mat Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Isa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ali fc - southen warrior 0:1

12e minuut.
Mohd Nor onderschept slim de pass. Mohd Nor geeft een hoge lob. Samuel rent richting de bal. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ali fc - southen warrior 1:1

17e minuut.
Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali onderschept slim de pass. Ali probeert naar een medespeler te passen. bin Abu Sammah rent richting de bal. bin Abu Sammah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ali fc - southen warrior 2:1

36e minuut.
Mat Isa verovert de bal door een tackle van achteren. Mat Isa speelt de bal door. bin Tumin is nu in balbezit. bin Tumin draait met de bal, schiet en ... bin Anusai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ali fc - southen warrior 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali fc 61%, southen warrior 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ali fc - southen warrior 2:2

59e minuut.
Kassim speelt de bal door. Mat Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Isa passt de bal zonder na te denken. bin Tumin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Musa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Katmon kopt de bal weg. Anwarrudin rent richting de bal. Anwarrudin geeft een hoge lob. bin Anusai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Mahmud rent richting de bal. Mahmud geeft een lange en hoge pass. bin Tumin probeert de bal aan de voet te houden. Anwarrudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anwarrudin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ali fc - southen warrior 2:3

88e minuut.
bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Katmon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohd Nor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali fc 60%, southen warrior 40%.
ali fc - southen warrior 2:3