Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEHANG KJNBFHY
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen tragisch


8e minuut.
bin Hussaini is nu in balbezit. bin Abu Bakari onderschept slim de pass. bin Abu Bakari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Taliban de bal onder controle te krijgen. Mohd Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEHANG - KJNBFHY 0:1

13e minuut.
bin Misbah passt de bal in één keer door. bin Abu Bakari is nu in balbezit. Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffin haalt uit met een fantastische trap. Mohd Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Makmor probeert naar een medespeler te passen. bin Abu Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Shah passt de bal zonder na te denken. bin Baharom bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Baharom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Makmor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Hussaini. Makmor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makmor met een snel genomen vrije trap. bin Paiman is nu in balbezit. bin Paiman geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PEHANG - KJNBFHY 0:2

30e minuut.
Makmor is nu in balbezit. bin Baharom verovert de bal door een tackle van achteren. bin Baharom passt de bal met de wreef. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Ariffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Baharom bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Baharom probeert naar een medespeler te passen. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
bin Hussaini met een sublieme pass. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Rakhli begaat een overtreding. Ahmad Rakhli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEHANG 40%, KJNBFHY 60%.
PEHANG - KJNBFHY 0:2

48e minuut.
bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussaini geeft een hoge lob. bin Abu Samah kopt de bal weg. Abdul Basir heeft problemen om de bal te vangen. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Napiah de bal. bin Abu Bakari is nu in balbezit. Met opzet legt Napiah zijn tegenspeler op de grond. Napiah krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Makmor kopt de bal weg. bin Jampaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Paiman is nu in balbezit. bin Paiman passt de bal zonder na te denken. Napiah onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
bin Mat Ail probeert naar een medespeler te passen. bin Abu Bakari heeft problemen om de bal te vangen. bin Taliban is nu in balbezit. Ariffin onderschept slim de pass. Ariffin draait met de bal, schiet en ... Mohd Hassan bokst de bal weg.

68e minuut.
Makmor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Baharom onderschept slim de pass. bin Baharom probeert naar een medespeler te passen. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEHANG - KJNBFHY 1:2

76e minuut.
bin Saadin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Saadin probeert naar een medespeler te passen. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Zein probeert de bal aan de voet te houden. bin Che Mata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PEHANG - KJNBFHY 2:2

81e minuut.
Ariffin is nu in balbezit. bin Abu Shah is nu in balbezit. bin Abu Shah geeft een lange en hoge pass. bin Shaari rent richting de bal. bin Shaari geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEHANG 37%, KJNBFHY 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PEHANG - KJNBFHY 2:2