Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelatan fc united معتز ابو يامن
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten hopeless
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Azwira geeft de bal voor. bin Bahauddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bahauddin geeft de bal voor. Khamis rent richting de bal. Khamis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kelatan fc united - معتز ابو يامن 1:0

16e minuut.
bin Jaafar is nu in balbezit. Azwira verovert de bal door een tackle van achteren. Azwira passt de bal zonder na te denken. Khamis rent richting de bal. Khamis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Shaari rent richting de bal. Yahaya verovert de bal door een tackle van achteren. Yahaya passt de bal in één keer door. Saari is nu in balbezit. Saari geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
bin Ali Abu geeft een hoge lob. Azwira probeert naar een medespeler te passen. Khamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaari rent richting de bal. Shaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is bin Ali Abu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suresh verovert de bal door een tackle van achteren. Suresh met een sublieme pass. Mohd Yatim rent richting de bal. Mohd Yatim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mat Rose kopt de bal weg. Shaari rent richting de bal. Shaari met een sublieme pass. Klungelig pakt Khamis de bal. Khamis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Azwira met een sublieme pass. Khamis rent richting de bal. Yahaya onderschept slim de pass. Shaari onderschept slim de pass. Shaari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelatan fc united 68%, معتز ابو يامن 32%.
kelatan fc united - معتز ابو يامن 1:0

50e minuut.
Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Soimpon verovert de bal door een tackle van achteren. bin Soimpon geeft de bal voor. Faisal rent richting de bal. Faisal geeft de bal voor. Ariffin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Azwira geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Bahauddin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamis rent richting de bal. Khamis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kelatan fc united - معتز ابو يامن 2:0

70e minuut.
Shaari onderschept slim de pass. Shaari passt de bal met de wreef. Khamis rent richting de bal. Khamis draait met de bal, schiet en ... Mat Aris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
bin Bahauddin onderschept slim de pass. bin Abdul Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Ghani geeft een hoge lob. Mat Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Rose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
bin Mohamad Lazim speelt de bal door. Shaari is nu in balbezit. Khamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kelatan fc united - معتز ابو يامن 3:0

88e minuut.
Azwira is nu in balbezit. Yusuf rent richting de bal. Yusuf geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Azwira de bal. Azwira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelatan fc united 47%, معتز ابو يامن 53%.
kelatan fc united - معتز ابو يامن 3:0