Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KJNBFHY Kuantan United FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Makmor met de inworp. bin Paiman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Man. bin Paiman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Paiman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Misbah controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KJNBFHY 47%, Kuantan United FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KJNBFHY - Kuantan United FC 0:0

55e minuut.
bin Azizan kopt de bal weg. Ariffin heeft problemen om de bal te vangen. Mahadzir speelt de bal door. bin Azizan heeft problemen om de bal te vangen. bin Azizan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
bin Durum met de inworp. Mahadzir is nu in balbezit. Mahadzir passt de bal met de wreef. bin Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Makmor speelt de bal door. Ariffin rent richting de bal. bin Abu Bakari rent richting de bal. bin Abu Bakari draait met de bal, schiet en ... bin Khairuddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - Kuantan United FC 1:0

75e minuut.
Kalaichelvan heeft problemen om de bal te vangen. Kalaichelvan passt de bal met de wreef. bin Abu Bakari rent richting de bal. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap. bin Khairuddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - Kuantan United FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KJNBFHY 53%, Kuantan United FC 47%.
KJNBFHY - Kuantan United FC 2:0