Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
southen warrior KJNBFHY
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
bin Hussain geeft een hoge lob. Inworp. bin Saadin met een snelle inworp. bin Paiman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Paiman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Abu Bakari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
southen warrior - KJNBFHY 0:1

25e minuut.
Kalaichelvan kopt de bal weg. Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi met een sublieme pass. bin Tumin is nu in balbezit. bin Tumin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
southen warrior - KJNBFHY 1:1

28e minuut.
Kalaichelvan kopt de bal weg. Daar is bin Jamlus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt bin Abu Bakari zijn tegenspeler op de grond. bin Abu Bakari krijgt een gele kaart.

30e minuut.
bin Mat Ail is nu in balbezit. bin Mat Ail probeert naar een medespeler te passen. bin Abu Bakari is nu in balbezit. bin Abu Bakari schiet op doel. bin Zailani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ahmad Rakhli rent richting de bal. Kalaichelvan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Esahar speelt de bal door. Mat Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Isa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
southen warrior - KJNBFHY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: southen warrior 53%, KJNBFHY 47%.
southen warrior - KJNBFHY 2:1

60e minuut.
Makmor rent richting de bal. Mat Isa verovert de bal door een tackle van achteren. Makmor rent richting de bal. Mat Isa verovert de bal door een tackle van achteren. Mat Isa draait met de bal, schiet en ... bin Che Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
bin Jamlus passt de bal zonder na te denken. Musa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Saadin. bin Saadin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Kalaichelvan de bal. Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi passt de bal met de wreef. bin Tumin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
bin Mat Ail rent richting de bal. bin Mat Ail speelt de bal door. bin Hussain rent richting de bal. bin Abu Bakari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
bin Mohd Zein geeft een lange en hoge pass. Gunasekaran kopt de bal weg. Mohd Radzi met een sublieme pass. bin Tumin rent richting de bal. bin Tumin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: southen warrior 35%, KJNBFHY 65%.
southen warrior - KJNBFHY 2:1