Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KJNBFHY southen warrior
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
bin Paiman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Mat Ail de bal. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap. bin Zailani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - southen warrior 1:0

32e minuut.
bin Ahmed geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohd Esahar met een snelle inworp. Mat Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Isa geeft een lange en hoge pass. bin Che Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
bin Mohd Zein geeft een lange en hoge pass. bin Mat Ail kopt de bal weg. Ahmad Rakhli is nu in balbezit. Mat Isa rent richting de bal. Mat Isa draait met de bal, schiet en ... bin Che Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Samuel met een harde bal richting middenveld. Mohd Radzi heeft problemen om de bal te vangen. bin Jamlus is nu in balbezit. Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KJNBFHY 63%, southen warrior 37%.
KJNBFHY - southen warrior 1:0

50e minuut.
Mohd Radzi is nu in balbezit. Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. Ariffin passt de bal in één keer door. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - southen warrior 2:0

55e minuut.
Musa met de inworp. Mat Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Isa haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Esahar rent richting de bal. bin Mohd Esahar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - southen warrior 2:1

60e minuut.
Ahmad Rakhli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin speelt de bal door. bin Mohd Esahar is nu in balbezit. bin Mohd Esahar geeft de bal voor. bin Tumin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Makmor is nu in balbezit. Mohd Radzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Radzi probeert naar een medespeler te passen. bin Tumin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Makmor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makmor geeft een hoge lob. bin Jamlus probeert de bal met de borst te controleren. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - southen warrior 3:1

84e minuut.
bin Tumin is nu in balbezit. bin Mohd Zein bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin onderschept slim de pass. bin Tumin draait met de bal, schiet en ... bin Che Mata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - southen warrior 3:2

89e minuut.
Ahmad Rakhli is nu in balbezit. bin Mohd Esahar met een sublieme pass. bin Mohd Zein met een sublieme pass. bin Mohd Esahar is nu in balbezit. bin Mohd Esahar geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Mat Isa passt de bal met de wreef. bin Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Radzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KJNBFHY - southen warrior 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KJNBFHY 53%, southen warrior 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KJNBFHY - southen warrior 3:3