Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEHANG ali fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
bin Shaari neemt de hoekschop. Daar is bin Jamlus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ... bin Anusai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEHANG - ali fc 1:0

5e minuut.
bin Jamlus geeft een hoge lob. Ali rent richting de bal. bin Taliban rent richting de bal. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
bin Baharom is nu in balbezit. bin Baharom passt de bal zonder na te denken. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Mohamad de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. bin Mohamad heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
bin Abu Sammah speelt de bal door. Daar is bin Anusai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Anusai probeert naar een medespeler te passen. Ali is nu in balbezit. Ali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PEHANG - ali fc 1:1

35e minuut.
Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Katmon verovert de bal door een tackle van achteren. bin Baharom onderschept slim de pass. bin Baharom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEHANG - ali fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEHANG 42%, ali fc 58%.
PEHANG - ali fc 2:1

52e minuut.
Ali passt de bal zonder na te denken. Kassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassim passt de bal in één keer door. bin Abu Sammah rent richting de bal. bin Abu Sammah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
bin Mohamad geeft de bal voor. bin Abu Samah kopt de bal weg. Abdul Basir heeft problemen om de bal te vangen. bin Baharom is nu in balbezit. bin Baharom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
bin Katmon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Baharom verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Basir rent richting de bal. bin Baharom rent richting de bal. bin Baharom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
bin Mustafa speelt de bal door. Abdul Basir is nu in balbezit. bin Katmon onderschept slim de pass. bin Baharom verovert de bal door een tackle van achteren. bin Baharom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEHANG 58%, ali fc 42%.
PEHANG - ali fc 2:1