Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMSAS معتز ابو يامن
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Ahmed geeft een lange en hoge pass. Yahaya kopt de bal weg. Mantali probeert de bal aan de voet te houden. Mohd Yatim rent richting de bal. Mohd Yatim schiet op doel. Mohd Radzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
bin Abu Bakari kopt de bal weg. Yusuf rent richting de bal. Yusuf met een sublieme pass. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Suresh onderschept slim de pass. Mantali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantali met een sublieme pass. Mohd Yatim rent richting de bal. Mohd Yatim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zakariar speelt de bal door. bin Abu Bakari rent richting de bal. Met opzet legt Suresh zijn tegenspeler op de grond. Suresh krijgt een gele kaart.

30e minuut.
bin Jaafar rent richting de bal. Zakariar probeert naar een medespeler te passen. bin Bahauddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien onderschept slim de pass. bin Husien draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Suresh rent richting de bal. bin Adnan onderschept slim de pass. bin Adnan passt de bal in één keer door. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien haalt uit met een fantastische trap. Ariffin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMSAS 53%, معتز ابو يامن 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AMSAS - معتز ابو يامن 0:0

51e minuut.
bin Husien is nu in balbezit. bin Bahauddin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adnan is nu in balbezit. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
bin Salman is nu in balbezit. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya onderschept slim de pass. bin Adnan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMSAS 37%, معتز ابو يامن 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AMSAS - معتز ابو يامن 0:0