Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
معتز ابو يامن AMSAS
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Azri Bujang probeert naar een medespeler te passen. bin Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakariar is nu in balbezit. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien draait met de bal, schiet en ... Ariffin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan passt de bal in één keer door. Zakariar heeft problemen om de bal te vangen. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
bin Abu Bakari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakariar speelt de bal door. bin Adnan is nu in balbezit. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Bahauddin de bal onder controle te krijgen. Ariffin bokst de bal weg.

12e minuut.
bin Kadir kopt de bal weg. bin Adnan heeft problemen om de bal te vangen. bin Mat Ariff begaat een overtreding. bin Adnan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Azri Bujang neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zakariar is nu in balbezit. Zakariar geeft een hoge lob. bin Soimpon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Salman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zakariar probeert naar een medespeler te passen. bin Husien rent richting de bal. bin Husien draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Bahauddin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
معتز ابو يامن - AMSAS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: معتز ابو يامن 68%, AMSAS 32%.
معتز ابو يامن - AMSAS 0:1

55e minuut.
Daar is Suresh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmed is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohd Yatim. Mohd Yatim krijgt een gele kaart.

62e minuut.
bin Jaafar passt de bal met de wreef. bin Abd Rashid rent richting de bal. bin Abd Rashid geeft de bal voor. Saari is nu in balbezit. Saari geeft de bal voor. Mohd Radzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
bin Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jaafar geeft de bal voor. Zakariar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Abd Rashid is nu in balbezit. bin Abd Rashid geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Suresh is nu in balbezit. Azri Bujang verovert de bal door een tackle van achteren. Azri Bujang speelt de bal door. bin Husien heeft problemen om de bal te vangen. bin Husien draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
معتز ابو يامن - AMSAS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: معتز ابو يامن 57%, AMSAS 43%.
معتز ابو يامن - AMSAS 0:2