Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEHANG southen warrior
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
bin Jamlus heeft problemen om de bal te vangen. Mohd Radzi rent richting de bal. Met opzet legt Abdul Basir zijn tegenspeler op de grond. Abdul Basir is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Zailani trapt de bal weg. Daar is Mat Isa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Jamal Mohd rent richting de bal. bin Jamal Mohd haalt uit met een fantastische trap. bin Zailani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. bin Mohd Esahar met een snelle inworp. Mat Isa probeert naar een medespeler te passen. bin Tumin is nu in balbezit. bin Tumin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEHANG - southen warrior 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEHANG 66%, southen warrior 34%.
PEHANG - southen warrior 0:1

50e minuut.
Mat Isa is nu in balbezit. bin Taliban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mat Isa raakt geblesseerd tijdens het duel. Mat Isa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mohd Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEHANG - southen warrior 0:2

58e minuut.
bin Hussaini is nu in balbezit. Mohd Radzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Radzi met een sublieme pass. bin Tumin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEHANG - southen warrior 0:3

65e minuut.
Mohd Radzi passt de bal in één keer door. Mat Isa is nu in balbezit. Mat Isa passt de bal zonder na te denken. bin Tumin is nu in balbezit. bin Tumin haalt uit met een fantastische trap. Mohd Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEHANG 67%, southen warrior 33%.
PEHANG - southen warrior 0:3