Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuantan United FC معتز ابو يامن
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Saari probeert de bal aan de voet te houden. bin Man rent richting de bal. Saari verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Yatim is nu in balbezit. Mohd Yatim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Yusoff Ishak geeft een hoge lob. Daar is Alias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alias passt de bal zonder na te denken. Mohd Yatim is nu in balbezit. Mohd Yatim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusoff Ishak onderschept slim de pass. Yusoff Ishak speelt de bal door. bin Ma’rup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt bin Jaafar de bal. Naib verovert de bal door een tackle van achteren. Yahaya maakt een afschuwelijke overtreding. Yahaya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuantan United FC 43%, معتز ابو يامن 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuantan United FC - معتز ابو يامن 0:0

47e minuut.
Abu Salim is nu in balbezit. Mohd Yatim is nu in balbezit. Yusoff Ishak rent richting de bal. Mohd Yatim onderschept slim de pass. Mohd Yatim haalt uit met een fantastische trap. bin Khairuddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
bin Soimpon onderschept slim de pass. bin Soimpon probeert naar een medespeler te passen. Suresh is nu in balbezit. Mohd Yatim rent richting de bal. Mohd Yatim schiet op doel. bin Khairuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Naib bereikt de bal nog maar net als eerste. Naib haalt uit met een fantastische trap. bin Bahauddin kopt de bal weg. Naib is nu in balbezit. Naib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuantan United FC - معتز ابو يامن 1:0

78e minuut.
Yusuf is nu in balbezit. Yusuf geeft een lange en hoge pass. Yusoff Ishak speelt de bal door. bin Ma’rup rent richting de bal. bin Ma’rup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
bin Soimpon geeft een hoge lob. Daar is Yusuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Naib is nu in balbezit. Naib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuantan United FC - معتز ابو يامن 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuantan United FC 51%, معتز ابو يامن 49%.
Kuantan United FC - معتز ابو يامن 2:0