Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KJNBFHY AMSAS
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
bin Paiman rent richting de bal. Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed probeert naar een medespeler te passen. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Mohd Zein probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zakariar speelt de bal door. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari geeft de bal voor. bin Adnan kan de bal niet met de borst controleren. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kalaichelvan geeft een lange en hoge pass. bin Husien rent richting de bal. Kalaichelvan rent richting de bal. bin Husien verovert de bal door een tackle van achteren. bin Husien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - AMSAS 0:1

23e minuut.
Kalaichelvan rent richting de bal. Zakariar verovert de bal door een tackle van achteren. Zakariar met een sublieme pass. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - AMSAS 0:2

24e minuut.
bin Mat Ail passt de bal met de wreef. Daar is Ahmad Rakhli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakariar. Zakariar krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jamal onderschept slim de pass. Ahmad Rakhli is nu in balbezit. Ahmad Rakhli met een sublieme pass. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KJNBFHY - AMSAS 0:3

43e minuut.
Ariffin onderschept slim de pass. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Faisal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Abu Bakari raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalaichelvan wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
bin Salman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan passt de bal zonder na te denken. bin Husien rent richting de bal. bin Husien schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KJNBFHY 61%, AMSAS 39%.
KJNBFHY - AMSAS 0:3

47e minuut.
Makmor speelt de bal door. bin Husien rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohd Zein. bin Mohd Zein krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kalaichelvan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ariffin de bal. Ariffin speelt de bal door. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
bin Mohd Zein geeft een hoge lob. Ariffin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantali. Ariffin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalaichelvan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KJNBFHY 53%, AMSAS 47%.
KJNBFHY - AMSAS 0:3