Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HANELANG FC RoYaLe
Normal Tactiek pressing
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Jamaludin verovert de bal door een tackle van achteren. Jamaludin met een sublieme pass. bin Razali is nu in balbezit. bin Razali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HANELANG FC - RoYaLe 0:1

5e minuut.
Gebel trapt de bal weg. bin Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Raja Shob zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Raja Shob naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Hulzenbosch met een sublieme pass. Daar is Jamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamil geeft de bal voor. Daar is bin Tuan Shaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Tuan Shaari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. bin Rusa met de inworp. Jamaludin is nu in balbezit. Mahmood verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hulzenbosch rent richting de bal. Hulzenbosch probeert naar een medespeler te passen. bin Razali rent richting de bal. bin Razali draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zainizam de bal onder controle te krijgen. bin Haji Mohd Aliff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
bin Nan met een snelle inworp. Jamaludin rent richting de bal. Mahmood legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jamaludin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hulzenbosch neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Sulog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hulzenbosch met een sublieme pass. Jamaludin is nu in balbezit. Jamaludin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil passt de bal met de wreef. Jamaludin heeft problemen om de bal te vangen. Mahmood rent richting de bal. Mahmood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Gebel met een harde bal richting middenveld. bin Nan speelt de bal door. bin Razali is nu in balbezit. bin Razali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANELANG FC 49%, RoYaLe 51%.
HANELANG FC - RoYaLe 0:1

52e minuut.
bin Haji Mohd Aliff trapt de bal weg. Mahmood kopt de bal weg. Daar is bin Rashid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
bin Mohd Fuad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Rusa met de inworp. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Suresh met een sublieme pass. bin Razali is nu in balbezit. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Razali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HANELANG FC - RoYaLe 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANELANG FC 39%, RoYaLe 61%.
HANELANG FC - RoYaLe 0:2