Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RoYaLe fearless fc
pressing Tactiek att 4
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Razali speelt de bal door. bin Sulog is nu in balbezit. bin Sulog geeft een lange en hoge pass. bin Razali is nu in balbezit. bin Razali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Imran rent richting de bal. bin Angking verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jamaludin. Jamaludin krijgt een gele kaart.

5e minuut.
bin Durum probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert bin Md Noh de bal onder controle te krijgen. Imran rent richting de bal. bin Angking verovert de bal door een tackle van achteren. bin Angking draait met de bal, schiet en ... Zahid Amir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
bin Rashid geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabtu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is bin Md Noh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Md Noh geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoYaLe 72%, fearless fc 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RoYaLe - fearless fc 0:0

46e minuut.
bin Ahmad rent richting de bal. Jamaludin is nu in balbezit. bin Ahmad onderschept slim de pass. bin Angking rent richting de bal. bin Angking haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zahid Amir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rauf onderschept slim de pass. bin Abd Rauf speelt de bal door. bin Ahmad rent richting de bal. bin Ahmad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
bin Hj Bachik met een sublieme pass. bin Abd Rauf rent richting de bal. bin Abd Rauf passt de bal zonder na te denken. bin Angking is nu in balbezit. bin Angking haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoYaLe - fearless fc 0:1

55e minuut.
bin Razali met een sublieme pass. Hulzenbosch rent richting de bal. bin Ahmad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ahmad haalt uit met een fantastische trap. Zahid Amir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
bin Hj Bachik geeft de bal voor. bin Durum kopt de bal weg. bin Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabtu onderschept slim de pass. Sabtu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
bin Durum is nu in balbezit. bin Durum geeft een hoge lob. bin Rashid is nu in balbezit. Sabtu verovert de bal door een tackle van achteren. Sabtu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Imran bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hj Bachik is nu in balbezit. bin Md Noh probeert naar een medespeler te passen. bin Angking rent richting de bal. bin Angking draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoYaLe 74%, fearless fc 26%.
RoYaLe - fearless fc 0:1