Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HANELANG FC the blue man
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Sivaram rent richting de bal. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah passt de bal in één keer door. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood draait met de bal, schiet en ... bin Rasdi bokst de bal weg.

5e minuut.
Nazri Affendi speelt de bal door. bin Rusa is nu in balbezit. bin Mahamadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Mahamadi krijgt een gele kaart. bin Rusa raakt geblesseerd tijdens het duel. Zahid Amir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Tuan Shaari rent richting de bal. bin Tuan Shaari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
bin Mohd Yusof verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Yusof geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Kamarudin met de inworp. Nanthakumar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANELANG FC 39%, the blue man 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HANELANG FC - the blue man 0:0

49e minuut.
bin Rusa passt de bal in één keer door. Mahmood is nu in balbezit. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Nanthakumar probeert de bal aan de voet te houden. Abdullah rent richting de bal. Abdullah passt de bal met de wreef. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap. bin Rasdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
bin Ali Abu rent richting de bal. Nazwan Ibrahim onderschept slim de pass. Nazwan Ibrahim geeft een lange en hoge pass. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood haalt uit met een fantastische trap. bin Rasdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
bin Ali Abu geeft een hoge lob. Inworp. Nazwan Ibrahim met de inworp. Mahmood rent richting de bal. Mahmood geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
bin Burhan is nu in balbezit. bin Burhan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. bin Ali Abu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazwan Ibrahim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Mohd Yusof zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Mokhtar probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Burhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari draait met de bal, schiet en ... bin Rasdi bokst de bal weg.

84e minuut.
bin Kamarudin onderschept slim de pass. bin Kamarudin probeert naar een medespeler te passen. Nanthakumar speelt de bal door. Nazri Affendi rent richting de bal. Nazri Affendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nanthakumar verovert de bal door een tackle van achteren. Nanthakumar speelt de bal door. bin Mahamadi speelt de bal door. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANELANG FC 38%, the blue man 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HANELANG FC - the blue man 0:0