Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fearless fc HANELANG FC
att 4 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
15.6 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
bin Hj Bachik heeft problemen om de bal te vangen. bin Hj Bachik met een sublieme pass. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood schiet op doel. bin Ideris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fearless fc - HANELANG FC 0:1

8e minuut.
bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa passt de bal in één keer door. Arifin is nu in balbezit. Mahmood onderschept slim de pass. Mahmood schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fearless fc - HANELANG FC 0:2

9e minuut.
Azrul kopt de bal weg. Nazwan Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen. bin Md Noh rent richting de bal. Nazwan Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Nazwan Ibrahim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
bin Mohammed Noor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Jamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Md Noh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jamil roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jamil kan niet meer verder spelen. Abdullah komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Ahmad de bal onder controle te krijgen. bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa passt de bal met de wreef. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sabtu met de inworp. bin Angking rent richting de bal. Sivaram probeert naar een medespeler te passen. Sabtu rent richting de bal. Sabtu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fearless fc 60%, HANELANG FC 40%.
fearless fc - HANELANG FC 0:2

52e minuut.
bin Hj Bachik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hj Bachik passt de bal zonder na te denken. bin Ahmad is nu in balbezit. bin Angking bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Angking haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Arifin is nu in balbezit. Mahmood verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. bin Md Noh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Durum met een sublieme pass. bin Angking is nu in balbezit. bin Angking schiet op doel. bin Haji Mohd Aliff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Azrul geeft een hoge lob. Zahid Amir geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azrul de bal. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fearless fc 61%, HANELANG FC 39%.
fearless fc - HANELANG FC 0:2