Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the blue man RoYaLe
Normal Tactiek pressing
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanthakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Imran is nu in balbezit. Nanthakumar onderschept slim de pass. Nanthakumar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
bin Shahrum geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Mahamadi met de inworp. Nanthakumar is nu in balbezit. Nanthakumar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
the blue man - RoYaLe 1:0

27e minuut.
Inworp. bin Sulog met de inworp. Hulzenbosch probeert naar een medespeler te passen. Jamaludin rent richting de bal. Jamaludin draait met de bal, schiet en ... bin Rasdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
bin Mohd Saad onderschept slim de pass. Nanthakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanthakumar speelt de bal door. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
bin Ribi rent richting de bal. Hulzenbosch rent richting de bal. Hulzenbosch probeert naar een medespeler te passen. bin Razali rent richting de bal. bin Razali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jamaludin rent richting de bal. Jamaludin met een sublieme pass. bin Razali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razali haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Mokhtar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Nan met een snelle inworp. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamaludin verovert de bal door een tackle van achteren. Jamaludin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blue man 48%, RoYaLe 52%.
the blue man - RoYaLe 1:0

48e minuut.
bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad speelt de bal door. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi haalt uit met een fantastische trap. bin Shahrum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hulzenbosch geeft de bal voor. bin Burhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Razali is nu in balbezit. bin Razali schiet op doel. bin Rasdi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the blue man - RoYaLe 1:1

68e minuut.
bin Kamarudin met een snelle inworp. Daar is Nanthakumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamaludin is nu in balbezit. Nanthakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanthakumar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the blue man - RoYaLe 2:1

85e minuut.
bin Zahari rent richting de bal. bin Zahari geeft een lange en hoge pass. bin Kamarudin kopt de bal weg. Nanthakumar is nu in balbezit. Nanthakumar haalt uit met een fantastische trap. Zahid Amir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blue man 35%, RoYaLe 65%.
the blue man - RoYaLe 2:1