Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haiqkalprofc HANELANG FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
bin Taliban bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Raja Shob rent richting de bal. bin Raja Shob passt de bal zonder na te denken. bin Tuan Shaari rent richting de bal. bin Tuan Shaari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa geeft een lange en hoge pass. Zamri Hasan is nu in balbezit. bin Tuan Shaari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jamil is nu in balbezit. bin Abd Rahman is nu in balbezit. bin Taliban is nu in balbezit. bin Abd Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rahman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zamri Hasan kopt de bal weg. bin Abd Rahman rent richting de bal. Jamil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jamil krijgt een gele kaart.

25e minuut.
bin Taliban heeft problemen om de bal te vangen. bin Taliban passt de bal in één keer door. bin Abd Rahman rent richting de bal. bin Abd Rahman haalt uit met een fantastische trap. Zainizam probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Mahmood is nu in balbezit. Zamri Hasan onderschept slim de pass. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. Mahmood rent richting de bal. Mahmood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haiqkalprofc - HANELANG FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haiqkalprofc 52%, HANELANG FC 48%.
haiqkalprofc - HANELANG FC 0:1

51e minuut.
bin Mohd Yusof geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Musa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Taliban bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Taliban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zamri Hasan heeft problemen om de bal te vangen. bin Taliban bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Taliban speelt de bal door. bin Abd Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rahman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
bin Musa heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusof geeft een lange en hoge pass. bin Taliban bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Taliban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haiqkalprofc - HANELANG FC 1:1

66e minuut.
bin Raja Shob met de inworp. Mahmood controleert de bal met de borst. Mahmood met een sublieme pass. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohd Yusof met de inworp. Daar is Jamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Taliban rent richting de bal. bin Taliban geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
bin Soimpon geeft de bal voor. Inworp. bin Rusa met de inworp. Mahmood heeft problemen om de bal te vangen. Mahmood geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
bin Raja Shob passt de bal zonder na te denken. bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa geeft een hoge lob. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
haiqkalprofc - HANELANG FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haiqkalprofc 63%, HANELANG FC 37%.
haiqkalprofc - HANELANG FC 1:2