Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penyun fc the blue man
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


35e minuut.
Nanthakumar passt de bal zonder na te denken. bin Zakri met een sublieme pass. Che Omar heeft problemen om de bal te vangen. Nanthakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanthakumar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penyun fc 62%, the blue man 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
penyun fc - the blue man 0:0

61e minuut.
Nanthakumar rent richting de bal. Nazri Affendi rent richting de bal. Nanthakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanthakumar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Zakri de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
bin Mahamadi neemt de hoekschop. bin Mohd Saad kopt de bal weg. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi haalt uit met een fantastische trap. bin Salim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
penyun fc - the blue man 0:1

76e minuut.
bin Mokhtar rent richting de bal. bin Mokhtar geeft een lange en hoge pass. Nazri Affendi kopt de bal weg. Nanthakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanthakumar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Noh geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Zahari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohammed Noor rent richting de bal. bin Mohammed Noor draait met de bal, schiet en ... bin Rasdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ishak geeft een hoge lob. bin Burhan probeert de bal aan de voet te houden. bin Mohammed Noor rent richting de bal. bin Mohammed Noor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
bin Rasdi trapt de bal weg. Ishak controleert de bal met de borst. Nanthakumar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nanthakumar krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanthakumar verovert de bal door een tackle van achteren. Nanthakumar met een sublieme pass. Nazri Affendi is nu in balbezit. Nazri Affendi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penyun fc 51%, the blue man 49%.
penyun fc - the blue man 0:1