Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the blue man penyun fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
bin Adan controleert de bal met de borst. Nanthakumar probeert naar een medespeler te passen. bin Manaf rent richting de bal. Nazri Affendi is nu in balbezit. Nazri Affendi schiet op doel. bin Salim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
bin Mohammed Noor rent richting de bal. bin Mohd Saad onderschept slim de pass. bin Junit verovert de bal door een tackle van achteren. bin Junit draait met de bal, schiet en ... bin Mokhtar probeert de bal aan de voet te houden. bin Rasdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ishak speelt de bal door. bin Kamarudin rent richting de bal. Ishak met een sublieme pass. bin Ribi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ribi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the blue man - penyun fc 1:0

29e minuut.
bin Kamarudin rent richting de bal. bin Kamarudin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Adan de bal. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
bin Ribi rent richting de bal. Nanthakumar rent richting de bal. Nanthakumar probeert naar een medespeler te passen. Nazri Affendi is nu in balbezit. Nazri Affendi schiet op doel. bin Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
bin Mahamadi kopt de bal weg. Yusof rent richting de bal. bin Ribi rent richting de bal. Nanthakumar is nu in balbezit. Nanthakumar geeft een hoge lob. bin Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blue man 46%, penyun fc 54%.
the blue man - penyun fc 1:0

70e minuut.
bin Mohd Saad passt de bal zonder na te denken. bin Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammed Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammed Noor schiet op doel. bin Rasdi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the blue man - penyun fc 1:1

88e minuut.
Ishak passt de bal zonder na te denken. bin Junit bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Junit speelt de bal door. bin Yaacob rent richting de bal. bin Yaacob haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blue man 47%, penyun fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the blue man - penyun fc 1:1