Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HANELANG FC hhtu
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
bin Minsi met de inworp. bin Udi rent richting de bal. bin Udi passt de bal zonder na te denken. bin Ahmad Rosdi rent richting de bal. bin Ahmad Rosdi haalt uit met een fantastische trap. bin Haji Mohd Aliff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Jamil rent richting de bal. bin Hasim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ahmad Rosdi rent richting de bal. bin Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hasim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANELANG FC 52%, hhtu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HANELANG FC - hhtu 0:0

47e minuut.
Mahmood rent richting de bal. Mahmood passt de bal met de wreef. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari schiet op doel. bin Osman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HANELANG FC - hhtu 1:0

61e minuut.
bin Rusa probeert de bal met de borst te controleren. bin Rusa geeft de bal voor. bin Udi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamil is nu in balbezit. Jamil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rizal Awang kopt de bal weg. bin Durum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmood schiet op doel. bin Tuan Shaari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Zainal Abidin met de inworp. bin Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Udi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. bin Udi kan niet meer verder spelen. bin Sharip komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zahid Amir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Durum geeft een lange en hoge pass. Zainizam probeert de bal aan de voet te houden. bin Hasim is nu in balbezit. bin Hasim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HANELANG FC - hhtu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANELANG FC 38%, hhtu 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HANELANG FC - hhtu 1:1