Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hhtu HANELANG FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
bin Elias met een snelle inworp. bin Tahar is nu in balbezit. bin Tahar geeft de bal voor. bin Abu Bakari rent richting de bal. bin Abu Bakari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
bin Raja Shob heeft problemen om de bal te vangen. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Durum zijn tegenspeler op de grond. bin Durum krijgt een gele kaart.

27e minuut.
bin Durum geeft een lange en hoge pass. bin Minsi is nu in balbezit. bin Minsi passt de bal met de wreef. bin Abu Bakari rent richting de bal. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
bin Udi met een snelle inworp. bin Minsi geeft de bal voor. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Rusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Raja Shob is nu in balbezit. bin Raja Shob haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhtu 46%, HANELANG FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hhtu - HANELANG FC 0:0

49e minuut.
bin Khalil is nu in balbezit. bin Durum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood onderschept slim de pass. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
bin Raja Shob passt de bal in één keer door. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa speelt de bal door. Mahmood rent richting de bal. Mahmood schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Jamil heeft problemen om de bal te vangen. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood speelt de bal door. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
bin Tahar is nu in balbezit. bin Tahar schiet op doel. Daar is Sivaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abu Bakari is nu in balbezit. bin Abu Bakari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hhtu - HANELANG FC 1:0

79e minuut.
Nazwan Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Kamirun is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim onderschept slim de pass. Mahmood rent richting de bal. Mahmood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
bin Kamirun geeft de bal voor. Inworp. Zahid Amir met een snelle inworp. Klungelig pakt bin Rusa de bal. bin Rusa geeft de bal voor. bin Osman bokst de bal weg. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hhtu - HANELANG FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhtu 59%, HANELANG FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hhtu - HANELANG FC 1:1