Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the blue man pulau pinang
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


16e minuut.
bin Che Ahmad trapt de bal weg van het doel. Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Said met een sublieme pass. Nazri Affendi rent richting de bal. Nazri Affendi haalt uit met een fantastische trap. bin Che Ahmad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
bin Ali Abu heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Saad speelt de bal door. bin Wan Abdullah geeft een hoge lob. bin Zain is nu in balbezit. bin Zain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
bin Kamarudin met een sublieme pass. Nanthakumar is nu in balbezit. Nanthakumar speelt de bal door. Nazri Affendi rent richting de bal. Nazri Affendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the blue man - pulau pinang 1:0

32e minuut.
Samali rent richting de bal. bin Kamarudin onderschept slim de pass. bin Kamarudin geeft een hoge lob. bin Zain is nu in balbezit. bin Zain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
bin Mohd Saad heeft problemen om de bal te vangen. Azwira onderschept slim de pass. Azwira probeert naar een medespeler te passen. bin Zain is nu in balbezit. bin Zain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
bin Wan Abdullah is nu in balbezit. Nanthakumar onderschept slim de pass. Nazri Affendi rent richting de bal. Nanthakumar is nu in balbezit. Nanthakumar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
bin Ali Abu is nu in balbezit. bin Wan Abdullah onderschept slim de pass. bin Wan Abdullah passt de bal zonder na te denken. bin Bakiri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bakiri geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the blue man - pulau pinang 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blue man 59%, pulau pinang 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the blue man - pulau pinang 1:1

47e minuut.
bin Mohd Yassin is nu in balbezit. bin Mohd Yassin geeft een lange en hoge pass. Azwira rent richting de bal. Azwira haalt uit met een fantastische trap. bin Rasdi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
bin Zahari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yusoff Ishak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Said met een sublieme pass. Yusoff Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Azwira speelt de bal door. bin Zain is nu in balbezit. bin Zain schiet op doel. bin Rasdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Nanthakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanthakumar passt de bal in één keer door. bin Mahamadi is nu in balbezit. bin Mahamadi geeft een hoge lob. Nazri Affendi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blue man 60%, pulau pinang 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the blue man - pulau pinang 1:1