Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RoYaLe pulau pinang
pressing Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Suresh geeft de bal voor. bin Wan Abdullah kopt de bal weg. bin Zain is nu in balbezit. bin Zain draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Shahrum de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. bin Mohd Yassin met de inworp. Jamaludin rent richting de bal. Azwira onderschept slim de pass. Azwira geeft een lange en hoge pass. Gebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Hulzenbosch de bal. bin Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shahrum is nu in balbezit. bin Zain onderschept slim de pass. bin Zain schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Imran passt de bal zonder na te denken. bin Hashima rent richting de bal. Met opzet legt bin Razali zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Razali naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoYaLe 65%, pulau pinang 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RoYaLe - pulau pinang 0:0

65e minuut.
Jamaludin is nu in balbezit. Sabtu verovert de bal door een tackle van achteren. Sabtu passt de bal met de wreef. Hulzenbosch is nu in balbezit. Hulzenbosch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
bin Zain rent richting de bal. bin Shahrum is nu in balbezit. bin Zain onderschept slim de pass. Azwira bereikt de bal nog maar net als eerste. Azwira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gebel probeert wanhopig de bal te grijpen. Azwira bereikt de bal nog maar net als eerste. Azwira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoYaLe - pulau pinang 0:1

84e minuut.
bin Shahrum rent richting de bal. bin Shahrum geeft een hoge lob. Azwira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hulzenbosch rent richting de bal. Hulzenbosch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoYaLe 53%, pulau pinang 47%.
RoYaLe - pulau pinang 0:1