Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penyun fc HANELANG FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.1 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
bin Junit rent richting de bal. Jamil onderschept slim de pass. Jamil speelt de bal door. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
penyun fc - HANELANG FC 0:1

9e minuut.
bin Manaf rent richting de bal. bin Rusa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rusa speelt de bal door. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
bin Rusa kopt de bal weg. Yusof probeert de bal aan de voet te houden. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
bin Raja Shob kopt de bal weg. Klungelig pakt Mahmood de bal. Mahmood passt de bal met de wreef. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari draait met de bal, schiet en ... bin Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
penyun fc - HANELANG FC 0:2

22e minuut.
bin Adan rent richting de bal. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood probeert naar een medespeler te passen. bin Tuan Shaari rent richting de bal. bin Tuan Shaari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
bin Alias rent richting de bal. bin Raja Shob onderschept slim de pass. bin Raja Shob speelt de bal door. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood haalt uit met een fantastische trap. bin Salim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
bin Ali is nu in balbezit. bin Ali geeft een lange en hoge pass. bin Junit kopt de bal weg. bin Mohammed Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammed Noor schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jamil geeft een lange en hoge pass. bin Rusa kopt de bal weg. Zahid Amir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Junit bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Junit haalt uit met een fantastische trap. bin Haji Mohd Aliff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Yusof rent richting de bal. Yusof geeft een lange en hoge pass. Sivaram probeert de bal met de borst te controleren. bin Mohammed Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammed Noor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Mohammed Noor rent richting de bal. bin Mohammed Noor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zainizam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
penyun fc - HANELANG FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penyun fc 61%, HANELANG FC 39%.
penyun fc - HANELANG FC 1:2

46e minuut.
bin Raja Shob raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Abdul Wahid komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Mahmood rent richting de bal. Yusof verovert de bal door een tackle van achteren. Yusof geeft een lange en hoge pass. bin Mohammed Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammed Noor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood met een sublieme pass. bin Tuan Shaari rent richting de bal. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
bin Junit bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusof is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Junit. bin Junit krijgt een gele kaart.

72e minuut.
bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa onderschept slim de pass. bin Alias geeft de bal voor. Jamil probeert de bal aan de voet te houden. Jamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
penyun fc - HANELANG FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penyun fc 72%, HANELANG FC 28%.
penyun fc - HANELANG FC 1:3