Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the blue man hhtu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. bin Elias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Ahmad Rosdi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ahmad Rosdi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. bin Burhan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
the blue man - hhtu 0:1

8e minuut.
bin Durum rent richting de bal. Nanthakumar verovert de bal door een tackle van achteren. Nazri Affendi is nu in balbezit. Nazri Affendi schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Kamirun de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the blue man - hhtu 1:1

10e minuut.
bin Kamarudin met de inworp. Nanthakumar is nu in balbezit. bin Ahmad Rosdi maakt een afschuwelijke overtreding. bin Ahmad Rosdi krijgt een gele kaart. Nanthakumar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nanthakumar kan niet meer verder spelen. bin Adan komt het veld opgelopen. bin Mohd Saad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
bin Mahamadi kopt de bal weg. Nazri Affendi is nu in balbezit. Nazri Affendi draait met de bal, schiet en ... bin Osman probeert wanhopig de bal te grijpen. bin Kamirun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
bin Kamirun speelt de bal door. bin Ali Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Elias. bin Elias krijgt een gele kaart.

40e minuut.
bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Abu Bakari onderschept slim de pass. bin Mokhtar rent richting de bal. bin Abu Bakari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Bakari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
bin Durum speelt de bal door. bin Ahmad Rosdi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari rent richting de bal. bin Ahmad Rosdi is nu in balbezit. bin Ahmad Rosdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blue man 52%, hhtu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the blue man - hhtu 1:1

49e minuut.
bin Mokhtar trapt de bal weg. bin Adan kopt de bal weg. Daar is bin Kamirun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazri Affendi is nu in balbezit. Nazri Affendi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
the blue man - hhtu 2:1

62e minuut.
bin Adan passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad passt de bal met de wreef. bin Adan geeft een hoge lob. Zainal Abidin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nazri Affendi de bal. bin Adan rent richting de bal. bin Adan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
bin Minsi met een snelle inworp. bin Durum probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Ahmad Rosdi onderschept slim de pass. bin Ahmad Rosdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
bin Mahamadi geeft een hoge lob. bin Mohd Saad kopt de bal weg. Mohamad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi schiet op doel. bin Osman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
the blue man - hhtu 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the blue man 35%, hhtu 65%.
the blue man - hhtu 3:1