Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fearless fc haiqkalprofc
att 4 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
bin Mahamadi kopt de bal weg. bin Abd Rauf probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Musa. bin Musa krijgt een gele kaart.

14e minuut.
bin Soimpon met een harde bal richting middenveld. bin Hj Bachik heeft problemen om de bal te vangen. bin Abd Rauf probeert naar een medespeler te passen. bin Ahmad rent richting de bal. bin Ahmad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
bin Angking passt de bal in één keer door. bin Abd Rauf rent richting de bal. bin Abd Rauf speelt de bal door. Klungelig pakt bin Ahmad de bal. bin Ahmad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zamri Hasan rent richting de bal. bin Hj Bachik onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamri Hasan. Zamri Hasan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yunos met de inworp. bin Taliban is nu in balbezit. bin Taliban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fearless fc - haiqkalprofc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fearless fc 45%, haiqkalprofc 55%.
fearless fc - haiqkalprofc 0:1

67e minuut.
bin Md Noh onderschept slim de pass. bin Md Noh geeft de bal voor. Daar is Hashim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabtu is nu in balbezit. Sabtu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
bin Yahaya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Angking. bin Yahaya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Yahaya met een snel genomen vrije trap. bin Ahmad rent richting de bal. Yunos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yunos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Arifin geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Ahmad met de inworp. bin Taliban rent richting de bal. bin Taliban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Daar is Zamri Hasan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hj Bachik rent richting de bal. bin Hj Bachik passt de bal met de wreef. bin Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fearless fc 42%, haiqkalprofc 58%.
fearless fc - haiqkalprofc 0:1