Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RoYaLe penyun fc
pressing Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
bin Sulog onderschept slim de pass. bin Sulog passt de bal met de wreef. Jamaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razali is nu in balbezit. bin Razali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
bin Zakri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Nan met de inworp. Jamaludin rent richting de bal. Jamaludin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
bin Salim met een harde bal richting middenveld. bin Junit kopt de bal weg. bin Rashid is nu in balbezit. bin Mohammed Noor verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohammed Noor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jamaludin onderschept slim de pass. Jamaludin speelt de bal door. bin Razali is nu in balbezit. bin Razali haalt uit met een fantastische trap. bin Salim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoYaLe - penyun fc 1:0

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gebel trapt de bal weg van het doel. Ishak kopt de bal weg. bin Junit rent richting de bal. bin Junit draait met de bal, schiet en ... Gebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoYaLe 60%, penyun fc 40%.
RoYaLe - penyun fc 1:0

47e minuut.
bin Rashid speelt de bal door. bin Junit rent richting de bal. bin Junit probeert naar een medespeler te passen. bin Mohammed Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammed Noor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
bin Zakri geeft een lange en hoge pass. bin Md Noh rent richting de bal. bin Md Noh geeft een lange en hoge pass. bin Mohammed Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohammed Noor draait met de bal, schiet en ... Gebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is bin Mohd Fuad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Md Noh zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. bin Mohd Fuad met een harde bal richting middenveld. bin Razali is nu in balbezit. bin Razali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Imran rent richting de bal. Imran geeft de bal voor. bin Manaf kopt de bal weg. Jamaludin is nu in balbezit. Jamaludin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ishak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh passt de bal met de wreef. bin Junit rent richting de bal. bin Junit haalt uit met een fantastische trap. Gebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoYaLe 60%, penyun fc 40%.
RoYaLe - penyun fc 1:0