Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sohel maari
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
bin Abdullah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Amiruddin met een snelle inworp. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
bin Abu Sammah controleert de bal met de borst. bin Che Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Sammah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Abu Sammah krijgt een gele kaart.

27e minuut.
bin Hamidi probeert naar een medespeler te passen. bin Mat Ariff is nu in balbezit. bin Mat Ariff geeft een lange en hoge pass. bin Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
bin Lawadin met een sublieme pass. Daar is bin Md Johadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Md Johadi probeert naar een medespeler te passen. bin Hamidi rent richting de bal. bin Hamidi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
bin Che Mat rent richting de bal. Abdul Basir onderschept slim de pass. bin Din is nu in balbezit. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohel 42%, maari 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sohel - maari 0:0

49e minuut.
bin Amiruddin rent richting de bal. bin Amiruddin geeft de bal voor. Baharuddin is nu in balbezit. bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Md Johadi is nu in balbezit. bin Md Johadi passt de bal zonder na te denken. Daar is bin Nordin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hamidi rent richting de bal. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohel 48%, maari 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sohel - maari 0:0