Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sohel muhammad babi hutan
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Askolani heeft problemen om de bal te vangen. bin Askolani passt de bal in één keer door. bin Jantan is nu in balbezit. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Abu Shah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahari speelt de bal door. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
bin Askolani passt de bal in één keer door. bin Mat Ariff rent richting de bal. bin Mat Ariff met een sublieme pass. bin Abu Bakari rent richting de bal. bin Abu Bakari geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Mat Ariff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Jamila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Askolani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohel - muhammad babi hutan 1:0

27e minuut.
Sahari passt de bal met de wreef. Yunos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Lawadin. bin Lawadin krijgt een gele kaart. Yunos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sahari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
bin Mohd Nor met een harde bal richting middenveld. bin Abu Bakari heeft problemen om de bal te vangen. bin Abu Bakari speelt de bal door. bin Askolani rent richting de bal. bin Askolani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohel - muhammad babi hutan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohel 41%, muhammad babi hutan 59%.
Sohel - muhammad babi hutan 2:0

49e minuut.
Baharuddin is nu in balbezit. bin Yusop onderschept slim de pass. bin Yusop passt de bal in één keer door. bin Yunusi heeft problemen om de bal te vangen. bin Yunusi passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
bin Abu Bakari passt de bal in één keer door. bin Askolani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mohd bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sahari rent richting de bal. Sahari passt de bal met de wreef. bin Mohd rent richting de bal. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Doeltrap. Azwira met een harde bal richting middenveld. bin Yunusi kopt de bal weg. bin Yusop controleert de bal met de borst. bin Yusop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohel - muhammad babi hutan 2:1

77e minuut.
Daar is bin Abdullah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdullah geeft een hoge lob. bin Ali Mat kopt de bal weg. bin Askolani is nu in balbezit. bin Askolani schiet op doel. bin Jamila bokst de bal weg.

85e minuut.
bin Ali Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Askolani is nu in balbezit. bin Ali Mat verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Bakari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Bakari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sohel - muhammad babi hutan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohel 34%, muhammad babi hutan 66%.
Sohel - muhammad babi hutan 3:1