Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muhammad babi hutan Sohel
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahari onderschept slim de pass. bin Mohd bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd draait met de bal, schiet en ... bin Jantan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muhammad babi hutan - Sohel 1:0

7e minuut.
bin Abu Shah probeert naar een medespeler te passen. bin Abu Bakari probeert naar een medespeler te passen. bin Din probeert naar een medespeler te passen. bin Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is bin Yusop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Jantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Yusop zijn tegenspeler op de grond. bin Yusop krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sahari is nu in balbezit. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Bakari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
bin Din verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd is nu in balbezit. bin Mohd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sanbagamaran rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Yusoff. Sanbagamaran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Din met een snel genomen vrije trap. bin Hamidi controleert de bal met de borst. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sahari de bal. bin Abu Bakari rent richting de bal. bin Abu Bakari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
bin Yusop is nu in balbezit. bin Abdullah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdullah passt de bal zonder na te denken. bin Hamidi is nu in balbezit. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
bin Mohd geeft de bal voor. Baharuddin heeft problemen om de bal te vangen. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
muhammad babi hutan - Sohel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muhammad babi hutan 45%, Sohel 55%.
muhammad babi hutan - Sohel 2:0

52e minuut.
bin Din kopt de bal weg. bin Abu Bakari heeft problemen om de bal te vangen. bin Abu Bakari speelt de bal door. bin Hamidi is nu in balbezit. bin Hamidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muhammad babi hutan - Sohel 2:1

55e minuut.
bin Abdullah passt de bal in één keer door. bin Che Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd maakt een afschuwelijke overtreding. bin Mohd krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Hamid rent richting de bal. Hamid geeft de bal voor. bin Yusop heeft problemen om de bal te vangen. bin Yusop draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Nor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muhammad babi hutan - Sohel 3:1

58e minuut.
bin Mohd passt de bal in één keer door. bin Yusop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Che Mat. bin Che Mat krijgt een gele kaart.

63e minuut.
bin Mat Ariff is nu in balbezit. bin Mat Ariff geeft een hoge lob. bin Hamidi rent richting de bal. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muhammad babi hutan - Sohel 3:2

76e minuut.
bin Hamidi is nu in balbezit. Hamid is nu in balbezit. Met opzet legt bin Hamidi zijn tegenspeler op de grond. bin Hamidi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muhammad babi hutan 54%, Sohel 46%.
muhammad babi hutan - Sohel 3:2