Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muhammad babi hutan maari
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
bin Mat Ail verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Ail speelt de bal door. Daar is bin Che Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
bin Abu Sammah kopt de bal weg. Inworp. bin Ali Mat met een snelle inworp. bin Yunusi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunusi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
bin Nordin is nu in balbezit. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop passt de bal in één keer door. Yunos is nu in balbezit. bin Nordin speelt de bal door. Paal! bin Junit is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
muhammad babi hutan - maari 1:0

14e minuut.
Sahari geeft een hoge lob. bin Mohd is nu in balbezit. bin Dzulkarnain begaat een overtreding. bin Dzulkarnain krijgt een gele kaart. bin Mohd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Mohd wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
bin Ali Mat is nu in balbezit. bin Mahayudin onderschept slim de pass. bin Mahayudin passt de bal in één keer door. bin Che Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
bin Yusop verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Ail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail passt de bal zonder na te denken. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sahari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Ail probeert naar een medespeler te passen. bin Che Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata haalt uit met een fantastische trap. bin Jamila bokst de bal weg. bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
bin Ali Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ali Mat passt de bal zonder na te denken. bin Mohd met een sublieme pass. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop haalt uit met een fantastische trap. Anwarrudin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
muhammad babi hutan - maari 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muhammad babi hutan 64%, maari 36%.
muhammad babi hutan - maari 2:0

52e minuut.
bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin passt de bal zonder na te denken. Hamid kan de bal niet met de borst controleren. bin Che Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
muhammad babi hutan - maari 2:1

60e minuut.
bin Abu Shah passt de bal met de wreef. Sahari speelt de bal door. bin Yusop is nu in balbezit. bin Mohd bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muhammad babi hutan 60%, maari 40%.
muhammad babi hutan - maari 2:1