Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maari abcde.fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Saperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperi passt de bal zonder na te denken. bin Mat Ail is nu in balbezit. bin Adnan onderschept slim de pass. bin Adnan draait met de bal, schiet en ... Anwarrudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maari - abcde.fc 0:1

6e minuut.
bin Abu Sammah is nu in balbezit. bin Abd Wahid onderschept slim de pass. bin Abd Wahid passt de bal met de wreef. bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ayub is nu in balbezit. Ayub passt de bal zonder na te denken. bin Adnan rent richting de bal. bin Yusuf is nu in balbezit. bin Yusuf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
bin Mat Ail kopt de bal weg. bin Sharip rent richting de bal. bin Sharip geeft een lange en hoge pass. bin Mahayudin krijgt zijn hoofd ertegen. bin Wan Abdullah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maari - abcde.fc 1:1

13e minuut.
bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusuf is nu in balbezit. bin Mat Ail onderschept slim de pass. bin Adnan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap. Anwarrudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
bin Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusuf passt de bal in één keer door. bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap. bin Nordin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maari - abcde.fc 1:2

20e minuut.
Abdul Basir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Basir probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Yassin is nu in balbezit. bin Mahayudin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mahayudin schiet op doel. bin Wan Abdullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maari - abcde.fc 2:2

27e minuut.
bin Sharip met een sublieme pass. bin Mohd Yassin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahayudin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mahayudin haalt uit met een fantastische trap. bin Wan Abdullah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
bin Mat Ail geeft een hoge lob. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Wahid rent richting de bal. Abdul Basir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Basir speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
maari - abcde.fc 3:2

40e minuut.
Saperi rent richting de bal. bin Mohd Idrusa onderschept slim de pass. bin Mohd Idrusa geeft een hoge lob. bin Mahayudin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahayudin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maari 57%, abcde.fc 43%.
maari - abcde.fc 3:2

56e minuut.
bin Fadzim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Fadzim met een sublieme pass. bin Sharip probeert naar een medespeler te passen. bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maari - abcde.fc 4:2

64e minuut.
bin Abu Sammah rent richting de bal. bin Abu Sammah met een sublieme pass. bin Mohd Yassin rent richting de bal. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maari - abcde.fc 5:2

68e minuut.
bin Mat Ail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Ail geeft een hoge lob. bin Mohd Yassin rent richting de bal. bin Mahayudin onderschept slim de pass. bin Mahayudin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
bin Abu Sammah is nu in balbezit. bin Yusuf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yusuf probeert naar een medespeler te passen. bin Adnan rent richting de bal. bin Adnan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahayudin is nu in balbezit. Abdul Basir is nu in balbezit. bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin haalt uit met een fantastische trap. bin Wan Abdullah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Sharip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt bin Mohd Yassin de bal. bin Mahayudin is nu in balbezit. bin Mahayudin draait met de bal, schiet en ... bin Wan Abdullah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

82e minuut.
bin Amiruddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdul Basir is nu in balbezit. bin Abd Wahid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abdul Basir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdul Basir neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
maari - abcde.fc 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maari 41%, abcde.fc 59%.
maari - abcde.fc 6:2