Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelantan maari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is bin Mohd Idrusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shanmugam rent richting de bal. Shanmugam met een sublieme pass. Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamlus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
bin Ahmad Rosdi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Amiruddin. bin Ahmad Rosdi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Md Johadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Nordin heeft problemen om de bal te vangen. bin Hashimi is nu in balbezit. bin Hashimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
bin Che Mata onderschept slim de pass. bin Che Mata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Md Johadi de bal. bin Che Mata verovert de bal door een tackle van achteren. bin Che Mata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shanmugam verovert de bal door een tackle van achteren. Shanmugam met een sublieme pass. Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamlus draait met de bal, schiet en ... bin Junit probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Imre Mat neemt de hoekschop. bin Amiruddin is nu in balbezit. bin Amiruddin passt de bal in één keer door. bin Naib rent richting de bal. bin Naib geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
kelantan - maari 1:0

26e minuut.
bin Sharip is nu in balbezit. bin Sharip met een sublieme pass. bin Sheikh Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata onderschept slim de pass. bin Che Mata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
bin Sharip rent richting de bal. bin Sharip onderschept slim de pass. bin Sharip probeert naar een medespeler te passen. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelantan 39%, maari 61%.
kelantan - maari 1:0

49e minuut.
Jamlus rent richting de bal. Jamlus passt de bal met de wreef. bin Mat Ail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashimi onderschept slim de pass. bin Hashimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
bin Sharip geeft een lange en hoge pass. bin Abu Sammah heeft problemen om de bal te vangen. bin Md Johadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
bin Fadzim passt de bal zonder na te denken. Daar is Abdul Basir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul Basir probeert naar een medespeler te passen. bin Che Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
bin Sheikh Ibrahim passt de bal zonder na te denken. bin Hashimi heeft problemen om de bal te vangen. bin Abu Sammah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashimi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hashimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kelantan - maari 2:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Amiruddin met de inworp. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Sharip de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kelantan - maari 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelantan 42%, maari 58%.
kelantan - maari 2:1