Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sohel Chew Sheng Yao FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
bin Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Din is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Abdullah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Wan Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamidi is nu in balbezit. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
bin Che Mat onderschept slim de pass. bin Fadim rent richting de bal. bin Lawadin met een sublieme pass. bin Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hj Yakup geeft de bal voor. Inworp. bin Mat Ariff met een snelle inworp. Daar is bin Abu Bakari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abu Bakari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
bin Aziz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mat Ariff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Abu Bakari kan de bal niet met de borst controleren. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sanbagamaran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kiman begaat een overtreding. bin Kiman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohel 39%, Chew Sheng Yao FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sohel - Chew Sheng Yao FC 0:0

48e minuut.
bin Kiman probeert de bal aan de voet te houden. bin Din bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Din met een sublieme pass. bin Hamidi is nu in balbezit. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
bin Din rent richting de bal. bin Din passt de bal met de wreef. bin Abu Bakari is nu in balbezit. bin Hamidi is nu in balbezit. bin Hamidi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
bin Che Mat rent richting de bal. bin Che Mat passt de bal in één keer door. bin Aziz rent richting de bal. bin Hamidi onderschept slim de pass. bin Hamidi haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Aziz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

67e minuut.
Pian geeft een hoge lob. bin Lawadin speelt de bal door. bin Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari is nu in balbezit. bin Abu Bakari haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Aziz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohel - Chew Sheng Yao FC 1:0

76e minuut.
bin Abu Bakari geeft een lange en hoge pass. Sanbagamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanbagamaran geeft een lange en hoge pass. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari geeft de bal voor. bin Abdul Aziz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sohel - Chew Sheng Yao FC 2:0

83e minuut.
bin Mat Ariff geeft een hoge lob. bin Din kopt de bal weg. bin Taufek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanbagamaran rent richting de bal. Sanbagamaran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
bin Malik rent richting de bal. bin Malik geeft een hoge lob. bin Jantan is nu in balbezit. Sivaram onderschept slim de pass. Sivaram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sohel - Chew Sheng Yao FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sohel 36%, Chew Sheng Yao FC 64%.
Sohel - Chew Sheng Yao FC 2:1