Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amin77 abcde.fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
bin Yusuf passt de bal in één keer door. Jamlus speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohd Kamal met de inworp. bin Din geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
bin Mahamad probeert naar een medespeler te passen. bin Mohamadi met een sublieme pass. bin Yusuf is nu in balbezit. Zulamri verovert de bal door een tackle van achteren. Zulamri draait met de bal, schiet en ... Mohd Noor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
bin Mohamadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is bin Mat Jusoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mat Jusoh geeft een lange en hoge pass. Jamlus onderschept slim de pass. bin Din geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
bin Yusuf probeert naar een medespeler te passen. bin Mahamad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan onderschept slim de pass. bin Adnan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amin77 - abcde.fc 0:1

45e minuut.
Saperi geeft een hoge lob. bin Ahmad rent richting de bal. bin Naib legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Ahmad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Adnan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
amin77 - abcde.fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amin77 48%, abcde.fc 52%.
amin77 - abcde.fc 0:2

49e minuut.
bin Adnan geeft een lange en hoge pass. bin Naib kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Mahamad de bal. bin Adnan rent richting de bal. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amin77 - abcde.fc 0:3

52e minuut.
Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari geeft een hoge lob. Jamlus probeert naar een medespeler te passen. bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan draait met de bal, schiet en ... Ahmad Rakhli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
amin77 - abcde.fc 0:4

58e minuut.
Saperi passt de bal in één keer door. bin Yusuf rent richting de bal. bin Yusuf passt de bal met de wreef. bin Adnan rent richting de bal. bin Adnan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
amin77 - abcde.fc 0:5

60e minuut.
bin Mat Jusoh probeert de bal aan de voet te houden. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saperi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
bin Yusuf geeft een hoge lob. Jamlus kopt de bal weg. bin Yusuf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zulamri is nu in balbezit. Zulamri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Mohd Yassin rent richting de bal. bin Mat Jusoh verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Jusoh passt de bal zonder na te denken. Zulamri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulamri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amin77 - abcde.fc 1:5

81e minuut.
Klungelig pakt bin Yusuf de bal. Zulamri is nu in balbezit. bin Yusuf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Jusoh onderschept slim de pass. bin Mat Jusoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amin77 51%, abcde.fc 49%.
amin77 - abcde.fc 1:5