Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelantan Sohel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
bin Che Mat onderschept slim de pass. Jamlus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Din is nu in balbezit. Jamlus verovert de bal door een tackle van achteren. Jamlus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Mohd Nor met een harde bal richting middenveld. bin Abu Bakari met een sublieme pass. bin Hamidi is nu in balbezit. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
bin Abdullah geeft een lange en hoge pass. bin Sheikh Ibrahim is nu in balbezit. bin Hamidi onderschept slim de pass. bin Abu Bakari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakari schiet op doel. Mat Nor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Shanmugam probeert de bal met de borst te controleren. bin Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanmugam verovert de bal door een tackle van achteren. Shanmugam geeft een hoge lob. bin Hashimi maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mohd Nor bokst de bal weg. bin Mohd Nor met een sublieme pass. bin Md Johadi kopt de bal weg. Jamlus rent richting de bal. Jamlus schiet op doel. bin Mohd Nor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
bin Sharip geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mat Ariff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt bin Abu Bakari de bal. bin Abu Bakari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelantan 47%, Sohel 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kelantan - Sohel 0:0

48e minuut.
bin Che Omar met de inworp. bin Che Mat rent richting de bal. bin Naib begaat een overtreding. bin Naib krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Imre Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamlus is nu in balbezit. Jamlus speelt de bal door. bin Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashimi schiet op doel. bin Mohd Nor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kelantan - Sohel 1:0

56e minuut.
bin Mat Ariff heeft problemen om de bal te vangen. bin Mat Ariff geeft een hoge lob. bin Sharip is nu in balbezit. bin Hamidi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hamidi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Jamlus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abu Bakari speelt de bal door. bin Sharip rent richting de bal. bin Hamidi onderschept slim de pass. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jamlus probeert naar een medespeler te passen. bin Abdullah rent richting de bal. bin Abdullah geeft een hoge lob. bin Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
bin Naib passt de bal in één keer door. Jamlus heeft problemen om de bal te vangen. Jamlus passt de bal met de wreef. bin Hashimi is nu in balbezit. bin Hashimi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Shanmugam geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Abdullah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashimi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt bin Md Johadi de bal. bin Din is nu in balbezit. bin Md Johadi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Md Johadi geeft de bal voor. Imre Mat rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
bin Md Johadi is nu in balbezit. bin Md Johadi passt de bal in één keer door. bin Naib speelt de bal door. bin Hashimi is nu in balbezit. bin Hashimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelantan 50%, Sohel 50%.
kelantan - Sohel 1:0