Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amin77 gomex
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


41e minuut.
Mohd Kamal kopt de bal weg. Ahmad Sabri is nu in balbezit. bin Mat Jusoh onderschept slim de pass. bin Mat Jusoh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sanusi de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
bin Mat Jusoh kopt de bal weg. Sanusi probeert de bal met de borst te controleren. Zulamri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulamri schiet op doel. bin Ghazali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amin77 - gomex 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amin77 46%, gomex 54%.
amin77 - gomex 1:0

48e minuut.
Daar is bin Mohd Saad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohd Kamal is nu in balbezit. Ahmad Sabri speelt de bal door. Daar is bin Mat Jusoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mat Jusoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sumardi passt de bal met de wreef. bin Nik Cob heeft problemen om de bal te vangen. Zulamri is nu in balbezit. Zulamri haalt uit met een fantastische trap. Sanusi kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Zahari rent richting de bal. Zahari passt de bal zonder na te denken. bin Din probeert naar een medespeler te passen. Zulamri is nu in balbezit. Zulamri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mohd Kamal geeft een hoge lob. Sumardi rent richting de bal. Mohd Radzi is nu in balbezit. Sumardi verovert de bal door een tackle van achteren. Sumardi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amin77 37%, gomex 63%.
amin77 - gomex 1:0