Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abe FC SPIN
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
bin Ma’rup speelt de bal door. Klungelig pakt bin Omar de bal. bin Omar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sheikh Abu Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sheikh Abu Bakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abe FC - SPIN 1:0

21e minuut.
bin Mohd Derus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sabtu rent richting de bal. bin Sabtu met een sublieme pass. bin Mustaffa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustaffa schiet op doel. Paal! bin Mahayudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
bin Mahmood speelt de bal door. Yusoff Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustaffa onderschept slim de pass. bin Sabtu rent richting de bal. bin Sabtu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abe FC - SPIN 1:1

31e minuut.
bin Che Ahmad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Che Ahmad met een sublieme pass. bin Mustaffa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustaffa schiet op doel. bin Mahayudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abe FC - SPIN 1:2

40e minuut.
Zulamri passt de bal met de wreef. bin Mustaffa rent richting de bal. bin Fadzim is nu in balbezit. bin Mustaffa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mustaffa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abe FC 67%, SPIN 33%.
Abe FC - SPIN 1:2

51e minuut.
Said passt de bal in één keer door. bin Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sabtu probeert naar een medespeler te passen. bin Che Ahmad rent richting de bal. bin Che Ahmad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
bin Ali Nik probeert naar een medespeler te passen. bin Hamzah is nu in balbezit. Met opzet legt Said zijn tegenspeler op de grond. Said krijgt een gele kaart.

60e minuut.
bin Sabtu verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mustaffa rent richting de bal. bin Sabtu is nu in balbezit. bin Sabtu schiet op doel. bin Nan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Che Ahmad neemt de hoekschop. bin Mohd Derus heeft problemen om de bal te vangen. bin Mustaffa is nu in balbezit. bin Mustaffa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abe FC - SPIN 1:3

71e minuut.
Yusoff Ishak probeert naar een medespeler te passen. bin Mahmood rent richting de bal. Nanthakumar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nanthakumar krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Yusoff Ishak passt de bal met de wreef. Zulamri is nu in balbezit. Zulamri geeft de bal voor. bin Sheikh Abu Bakar rent richting de bal. bin Sheikh Abu Bakar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abe FC - SPIN 2:3

83e minuut.
bin Ali Nik is nu in balbezit. bin Ali Nik met een sublieme pass. Yusoff Ishak is nu in balbezit. bin Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sabtu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Mahayudin speelt de bal door. bin Mohd Derus rent richting de bal. bin Ali Nik verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ali Nik geeft een lange en hoge pass. bin Mustaffa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Hamzah de bal onder controle te krijgen. Said kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Sabtu de bal. bin Mustaffa rent richting de bal. bin Mustaffa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abe FC 65%, SPIN 35%.
Abe FC - SPIN 2:3