Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPIN Felda United FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Said onderschept slim de pass. Said passt de bal in één keer door. Daar is bin Mustaffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mustaffa haalt uit met een fantastische trap. Romzi Musa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Shanmugam passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Wahid is nu in balbezit. bin Angking probeert naar een medespeler te passen. bin Wahabi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wahabi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Said speelt de bal door. bin Mustaffa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustaffa passt de bal zonder na te denken. bin Che Ahmad is nu in balbezit. bin Che Ahmad geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
bin Mustaffa is nu in balbezit. bin Mohd Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustaffa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mustaffa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPIN - Felda United FC 1:0

18e minuut.
Said heeft problemen om de bal te vangen. bin Salleh onderschept slim de pass. Shanmugam bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. bin Salleh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
bin Ma’rup rent richting de bal. bin Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. bin Salleh speelt de bal door. bin Wahabi is nu in balbezit. bin Wahabi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPIN 61%, Felda United FC 39%.
SPIN - Felda United FC 1:0

54e minuut.
Said probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Zain geeft de bal voor. Ayub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayub geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Said passt de bal met de wreef. bin Che Ahmad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohd Zain. bin Mohd Zain krijgt een gele kaart.

86e minuut.
bin Mohd Zain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mohd Noor geeft een lange en hoge pass. bin Razuwan kan de bal niet met de borst controleren. bin Wahabi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wahabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPIN 52%, Felda United FC 48%.
SPIN - Felda United FC 1:0