Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shawaiz Snowflake City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
bin Katmon onderschept slim de pass. Inworp. bin Azizan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahaman rent richting de bal. Rahaman geeft een hoge lob. bin Hussain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rahaman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azrul maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. bin Yunus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pian controleert de bal met de borst. Pian haalt uit met een fantastische trap. Baba probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shawaiz - Snowflake City 0:1

15e minuut.
bin Jamalus speelt de bal door. Klungelig pakt Baba de bal. Zainizam rent richting de bal. Zainizam draait met de bal, schiet en ... bin Mahamad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shawaiz - Snowflake City 0:2

17e minuut.
Imran geeft een hoge lob. Inworp. bin Yunus met een snelle inworp. Pian is nu in balbezit. Pian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
bin Fadim rent richting de bal. bin Mahadzir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mahadzir speelt de bal door. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pian verovert de bal door een tackle van achteren. Pian passt de bal met de wreef. Zainizam heeft problemen om de bal te vangen. Zainizam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Klungelig pakt Baba de bal. Baba geeft de bal voor. bin Mahadzir probeert de bal aan de voet te houden. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Mahamad trapt de bal weg van het doel. Rahaman is nu in balbezit. Rahaman passt de bal zonder na te denken. Azrul rent richting de bal. Azrul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shawaiz 52%, Snowflake City 48%.
shawaiz - Snowflake City 0:2

53e minuut.
bin Mahadzir is nu in balbezit. bin Mahadzir met een sublieme pass. Abu Bakar rent richting de bal. Zainizam onderschept slim de pass. Zainizam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
bin Jamalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawawi onderschept slim de pass. Abu Bakar rent richting de bal. Nawawi onderschept slim de pass. Nawawi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
bin Jamalus probeert de bal aan de voet te houden. bin Jamalus geeft de bal voor. bin Sabtur kopt de bal weg. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shawaiz 62%, Snowflake City 38%.
shawaiz - Snowflake City 0:2