Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wind FC Cristiano Ronaldo CR7 FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
bin Ideris speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahid Amir met de inworp. Daar is Conlon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conlon geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
bin Kadir is nu in balbezit. bin Azizo met een sublieme pass. Mohd Yatim rent richting de bal. bin Mohd Yusof verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Yusof draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya geeft een lange en hoge pass. Musa kopt de bal weg. bin Mohd Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind FC - Cristiano Ronaldo CR7 FC 0:1

18e minuut.
bin Ideris onderschept slim de pass. bin Ideris geeft een hoge lob. bin Md Mustaffa is nu in balbezit. Musa rent richting de bal. Musa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. bin Udi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt bin Ideris de bal. Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaafar schiet op doel. bin Udi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind FC 42%, Cristiano Ronaldo CR7 FC 58%.
Wind FC - Cristiano Ronaldo CR7 FC 0:1

46e minuut.
bin Mohd Yusof passt de bal zonder na te denken. bin Ideris rent richting de bal. bin Ideris geeft de bal voor. bin Mohd Yusof is nu in balbezit. bin Mohd Yusof haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
bin Ideris rent richting de bal. bin Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris begaat een overtreding. bin Ideris krijgt een gele kaart. bin Kadir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Kadir kan niet meer verder spelen. Rozali komt het veld opgelopen. Jaafar met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wind FC - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:1

65e minuut.
Doeltrap. bin Md Mustaffa trapt de bal weg van het doel. Jaafar probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Rahman rent richting de bal. bin Abd Rahman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rozali geeft de bal voor. Jaafar is nu in balbezit. Jaafar speelt de bal door. bin Abd Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rahman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musa met een snelle inworp. Zahid Amir rent richting de bal. bin Ideris rent richting de bal. bin Ideris geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind FC - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:2

84e minuut.
bin Azizo probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Rahman is nu in balbezit. Jaafar is nu in balbezit. Jaafar schiet op doel. Sulaiman probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind FC 37%, Cristiano Ronaldo CR7 FC 63%.
Wind FC - Cristiano Ronaldo CR7 FC 1:2