Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
palau fc MeowImACat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
bin Md Tahar rent richting de bal. bin Md Tahar met een sublieme pass. bin Meri rent richting de bal. bin Nor onderschept slim de pass. bin Nor passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
bin Fadim onderschept slim de pass. bin Fadim met een sublieme pass. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tatim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Fadim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Mohd Zaini de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Zaini is nu in balbezit. bin Rusa onderschept slim de pass. bin Rusa draait met de bal, schiet en ... Hidzan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
palau fc - MeowImACat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palau fc 68%, MeowImACat 32%.
palau fc - MeowImACat 0:1

48e minuut.
bin Mohd Zaini geeft een lange en hoge pass. Ariffin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Rahan. bin Rahan krijgt een gele kaart.

54e minuut.
bin Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim passt de bal zonder na te denken. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
palau fc - MeowImACat 0:2

65e minuut.
bin Md Tahar probeert naar een medespeler te passen. bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim passt de bal in één keer door. bin Rusa rent richting de bal. bin Rusa haalt uit met een fantastische trap. Hidzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Zahari rent richting de bal. Hasan is nu in balbezit. Hasan probeert naar een medespeler te passen. bin Rahan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rahan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palau fc 59%, MeowImACat 41%.
palau fc - MeowImACat 0:2