Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wind FC terjahkuman
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
bin Soimpon kan de bal niet met de borst controleren. bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata passt de bal in één keer door. Jamaludin heeft problemen om de bal te vangen. Jamaludin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is bin Kadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Soimpon is nu in balbezit. bin Soimpon speelt de bal door. Jamaludin rent richting de bal. Jamaludin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
bin Kadir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Che Mata onderschept slim de pass. Jamaludin rent richting de bal. Jamaludin schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Md Mustaffa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wind FC - terjahkuman 0:1

35e minuut.
Mohd Yatim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Adan met een snelle inworp. bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jaafar onderschept slim de pass. Jaafar passt de bal zonder na te denken. bin Abd Rahman rent richting de bal. bin Abd Rahman draait met de bal, schiet en ... bin Mahamad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wind FC - terjahkuman 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind FC 69%, terjahkuman 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wind FC - terjahkuman 1:1

50e minuut.
Jamaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Che Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Jamaludin is nu in balbezit. Jamaludin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
bin Azmi geeft een lange en hoge pass. bin Hasan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Soimpon. bin Soimpon krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Zahid Amir de bal onder controle te krijgen. bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata draait met de bal, schiet en ... Ramlan rent richting de bal. Ramlan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Johar probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Che Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Che Mata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
bin Md Mustaffa geeft een hoge lob. Inworp. Ramlan met de inworp. bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata draait met de bal, schiet en ... Saad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Jaafar is nu in balbezit. Jaafar passt de bal met de wreef. bin Azmi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rahman rent richting de bal. bin Abd Rahman haalt uit met een fantastische trap. bin Mahamad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Abdul Rashid is nu in balbezit. Abdul Rashid passt de bal met de wreef. bin Azmi rent richting de bal. bin Abd Rahman is nu in balbezit. bin Abd Rahman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wind FC 50%, terjahkuman 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wind FC - terjahkuman 1:1