Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arknights Wind FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
bin Kadir passt de bal zonder na te denken. Khamis is nu in balbezit. Conlon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khamis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Khamis kan niet meer verder spelen. bin Rasdin komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Salaman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saperi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Zahid Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid Amir passt de bal in één keer door. Alwi met een sublieme pass. Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaafar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arknights - Wind FC 0:1

32e minuut.
Abdilah Bakir rent richting de bal. Abdilah Bakir geeft een hoge lob. Zahid Amir probeert de bal met de borst te controleren. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan haalt uit met een fantastische trap. Saad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mohd Yatim trapt de bal weg. Jaafar rent richting de bal. Jaafar speelt de bal door. bin Abd Rahman is nu in balbezit. bin Abd Rahman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
bin Haniff trapt de bal weg. bin Mat Noor is nu in balbezit. bin Mat Noor passt de bal in één keer door. Mazlan rent richting de bal. Mazlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arknights - Wind FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arknights 48%, Wind FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arknights - Wind FC 1:1

50e minuut.
bin Mat Noor rent richting de bal. bin Mat Noor passt de bal zonder na te denken. Mohd Yatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan verovert de bal door een tackle van achteren. Mazlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arknights - Wind FC 2:1

54e minuut.
Saperi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Hasan rent richting de bal. bin Hasan schiet op doel. Daar is Naib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Rahman rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is bin Zainal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaafar onderschept slim de pass. Jaafar probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rahman draait met de bal, schiet en ... bin Haniff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Conlon de bal. Conlon passt de bal zonder na te denken. bin Abd Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaafar heeft problemen om de bal te vangen. Jaafar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
bin Johar geeft een hoge lob. bin Abu Samah geeft de bal voor. bin Kadir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
bin Abu Samah heeft problemen om de bal te vangen. bin Abu Samah geeft de bal voor. bin Kadir heeft problemen om de bal te vangen. bin Mat Noor is nu in balbezit. bin Mat Noor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
bin Abu Samah is nu in balbezit. bin Abu Samah probeert naar een medespeler te passen. Mazlan rent richting de bal. Mazlan schiet op doel. Saad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arknights - Wind FC 3:1

83e minuut.
Daar is Mohd Yatim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazlan rent richting de bal. Mazlan passt de bal zonder na te denken. bin Mat Noor rent richting de bal. bin Mat Noor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arknights 48%, Wind FC 52%.
Arknights - Wind FC 3:1